top of page

Werkwijze

Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte meubilair projecten. Je kunt voor zowel het ontwerpen van meubilair als alleen de productie van een ontwerp bij ons terecht. Hieronder staan de stappen beschreven die we samen doorlopen tot een eindproduct.

1. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op

Indien je interesse hebt kun je via verschillende manier contact opnemen (Bellen/Whatsapp/Contactformulier of Email). Omschrijf hierin je wens en wij nemen binnen 1 werkdag contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. In dit gesprek bespreken we de exacte wensen en globale afmetingen. Voor de exacte afmetingen nemen wij later in het proces contact op.

2. Vrijblijvende prijsindicatie

Aan de hand van de wensen die zijn vastgesteld in het persoonlijke gesprek maken we een vrijblijvende prijsindicatie. Dit is een indicatie, omdat er in het definitieve ontwerp nog keuzes gemaakt kunnen worden die invloed hebben op de definitieve prijs.

3. Ontwerp van het meubel

Als de vrijblijvende prijsindicatie binnen het budget ligt, maken wij een 3D ontwerp van het meubel. Tijdens dit proces hebben we regelmatig contact om de details met elkaar af te stemmen.  Als het meubel helemaal perfect en de materialen zijn uitgezocht, gaan we aan de slag met een definitieve offerte. 

4. Definitieve offerte

Op basis van het ontwerp passen we de prijsindicatie aan en maken we een definitieve offerte. Na de goedkeuring van de offerte zijn de maten definitief en kunnen wijzigingen niet meer worden doorgevoerd. We sturen de tekeningen naar onze eigen werkplaats en gaan aan de slag.

5. Op naar de werkplaats!

Al onze maatwerk opdrachten worden geproduceerd in onze eigen werkplaats in Rotterdam. Tijdens het productieproces sturen wij beeldmateriaal toe, zodat je ook al tijdens de productie kunt genieten van het product.

6. Montage, bij jou thuis of kantoor

Het maatwerkmeubilair wordt in de werkplaats voor gemonteerd voor een laatste kwaliteitscontrole. Vervolgens maken we een afspraak om het product af te leveren en te monteren.

Houten eettafel en bank met stalen u-poot
Houten eettafel met stoelen stalen u-poot
bottom of page